Schuilhut aan “De Moemedel”

De schuilhut in het Mollendaalbos was aan vervanging toe.

We bouwden de hut op met zo veel mogelijk hout dat we recupereerden uit de voorgaande hut. De dakbalken en verschillende stammen konden hergebruikt worden. Andere delen werden uit het omliggende bos gehaald en verzaagden we tot bruikbare planken en palen voor de hut.

Afbraak van de oude hut.


Sommige palen werden hergebruikt, andere werden vers gezaagd uit het omliggende bos.

Zo kwam het nieuwe dak erop en de vloer werd gelegd.

De overgebleven bomen verzaagden we tot planken om te gebruiken voor er nieuwe banken mee te maken.

Bijna klaar!

"Het waren de kabouterkes"
Herman Leureys
Enthousiaste vrijwilliger

1 reactie op “Schuilhut aan “De Moemedel””

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *