Studio Burn

De studio werking, van BURn vzw, op de zolder van vleugel F had nood aan een upgrade. BURn contacteerde Atelier Circuler voor de inkleding van een professionele geluidsstudio. Atelier Circuler ging aan de slag met zo veel mogelijk recuperatie materiaal. Op de brandwerende stof en de bevestigingsmaterialen na is alles recup. Het resultaat zie je hieronder.

Het Proces

We zijn begonnen met het plaatsen van een structuur om daar tussen de isolatie te plaatsen. Daarna hebben we een kader gemaakt om het plafond te isoleren en te bekleden. Vervolgens hebben we alles bekleed met een brandvertragende doek, en de nadien afgewerkt met eiken latjes voor een strakke afwerking.

Voor

Na

De voorbereiding voor de rotswol isolatie die we gerecupereerd hebben.

We zijn zeer tevreden over het resultaat! Laat zeker weten wat jij ervan vind!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *