De studio werking van BURn vzw, op de zolder van vleugel F, had nood aan een upgrade.

BURn contacteerde Atelier Circuler voor de inkleding van een professionele geluidsstudio. Atelier Circuler ging aan de slag met zo veel mogelijk recuperatie materiaal. Op de brandwerende stof en de bevestigingsmaterialen na is alles gemaakt met gerecupereerde materialen!

 Het resultaat zie je hieronder.

Het proces

We zijn begonnen met het plaatsen van een structuur tegen de muren en een kader in het plafond om daar de rotswol tussen te plaatsen. Vervolgens hebben we alles bekleed met een brandvertragende doek en nadien afgewerkt met eiken latjes voor een strak uitzicht

Voor

Na

Alle gebruikte rotswolisolatie is gerecupereerd, met enorme dank aan de mannen van Econ3 voor hun inspanningen en ons te contacteren!

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *