Veiligheidsworkshop

Heb je geen of weinig ervaring met machines maar wil je toch beginnen met het uitwerken van eigen projecten?

Maak dan kennis met onze veiligheidsworkshops!

Deze instapcursussen zijn gebaseerd alle machines die ter beschikking in onze opengestelde werkplaats. Tijdens de workshops overlopen we alle “grotere” houtbewerkingsmachines en krijg je een uitgebreide uitleg over hoe je hier veilig mee moet omgaan en wat de mogelijkheden zijn van elke machine.

Aangezien ons houtatelier een stuk uitgebreider is dan ons metaalatelier, is deze workshop vooral gericht op de houtbewerkingsmachines. Onze metaalbewerkingsmachines komen uiteraard ook aan bod maar moest je echt willen leren lassen, bieden we ook een 3-in-1 lascursus aan.

Alle machines die ter beschikking staan in ons atelier vind je hier.

De veiligheidsworkshop is verplicht voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met deze machines maar toch van onze opengestelde werkplaats gebruiken willen maken.

Deze workshop kost € 75,00 en is inclusief atelier-lidmaatschap voor 1 jaar (25 euro) en één gratis werkbeurt (15 euro) die je achteraf kan opnemen.

Ze gaan standaard door op woensdagvoormiddagen om 10u00, reserveren hiervoor is nodig.

Uiteraard begrijpen we dat woensdagvoormiddagen niet voor iedereen even goed uitkomt. Moest je daarom graag de workshop willen volgen op een andere dag, gelieve dit aan te geven bij het reserveren dan proberen we samen een ander geschikt moment te vinden.

Een plaatsje reserveren voor het volgen van de veiligheidsworkshop doe je hier:

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *