Over

Atelier Circuler VZW

Onze VZW steunt op drie belangrijke pijlers: onze open werkplaats, de materialenbank en de uitvoer van projecten op maat verzorgen. Samen vormen ze de basis van onze circulaire werking.

Volg ons op sociale media om tijdige updates te krijgen over al onze werkingen.

Open Atelier

Onze opengestelde werkplaats is toegankelijk voor zowel zelfstandige als particulieren en bied een volledig uitgerust atelier aan voor hout- en metaalbewerking. In onze open atelier beiden we ook verschillende workshops aan omtrent veiligheid alsook initiatie-workshops.

Materialenbank

De Materialenbank is een winkel voor gerecupereerde of circulaire bouwmaterialen, met de focus op hout. Materialenbank Leuven is een initiatief van Atelier Circuler VZW in samenwerking met Stad Leuven, Wonen en Werken tewerkstelling en verschillende andere partners.

Projecten Op Maat

Atelier Circuler staat klaar om al je projecten op maat onder handen te nemen, met een circulaire insteek. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van hout- en metaalbewerking alsook werken met recuperatiematerialen.

Welkom op de nieuwe website van Atelier Circuler VZW!

We zijn net verhuisd naar onze nieuwe locatie in Herent, zowel het Open Atelier als de Materialenbank vinden nu plaats op éénzelfde locatie!

De Materialenbank is open op: donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 12u00 en 17u00. 

Ook het Open Atelier is eindelijk terug geopend en werkt nu met online reservaties!

Voor meer informatie over het atelier; bekijk de "hoe het werkt"- pagina onder Open Atelier.

Shopping Cart 0
Geen producten in je winkelmand