Informatie

Over Ons

Informatie

Over Ons

Opgelet: We zijn aan het verhuizen!

Het Open Atelier zal gesloten zijn deze periode, in januari openen we onze deuren.

De Materialenbank zal een tijd actief zijn op twee locaties, kijk goed waar je moet zijn.

Informatie

Atelier Circuler VZW

Atelier Circuler VZW berust op drie pijlers, de open atelier werking, de Materialenbank en het uitvoeren van projecten op maat. 

Deze drie pijlers vormen de basis van ons circulaire bestaan. De Materialenbank voed deze drie pijlers en vormt zo een belangrijke afzetmarkt voor de Materialenbank. 

Door onze samenwerking met Wonen en Werken tewerkstelling vzw geven we een sociaal economisch element aan onze werking. Ons atelier, de Materialenbank en Wonen en Werken huizen samen op onze locatie in Herent. 

Deze circulaire hub combineert het samen poolen van materialen en machines met het samenbrengen van particulieren, zelfstandigen, doelgroep medewerkers en het Atelier Circuler team.

Wil je meer weten? Volg ons op sociale media of contacteer ons!

 

Over

Open Atelier

Onze opengestelde werkplaats is toegankelijk voor zowel zelfstandige als particulieren en bied een volledig uitgerust atelier aan voor hout- en metaalbewerking. In onze open atelier beiden we ook verschillende workshops aan omtrent veiligheid alsook initiatie-workshops.

Over

Materialenbank

De Materialenbank Leuven is een winkel voor gerecupereerde of circulaire bouwmaterialen, met de focus op hout, in regio Leuven. Materialenbank Leuven is een initiatief van Stad Leuven en Atelier Circuler vzw in samenwerking met Wonen en Werken tewerkstelling en verschillende andere partners.

Over

Projecten op maat

Atelier Circuler staat klaar om al je projecten op maat onder handen te nemen, met een circulaire insteek. Ons team heeft ruime ervaring en kennis van hout- en metaalbewerking alsook werken met recuperatiematerialen.

Informatie

Ons TEAM

Nieuwe Website Atelier Circuler & Materialenbank Leuven

Wij zijn aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie in Herent, zowel Materialenbank Leuven als het Open Atelier zullen hier samen een plaats krijgen en ook onze websites worden nu één.

Momenteel kan je de Materialenbank enkel bezoeken op afspraak; op donderdag, vrijdag en zaterdag, tussen 12u en 17u. Je kan een afspraak maken door ons te contacteren of een product te kiezen waarna je op de afrekenpagina een ophaalmoment kan selecteren.

Heb je nog vragen? Ga eens kijken onder 'Over Atelier Circuler VZW' in het navigatie menu en contacteer ons indien nodig!

Shopping Cart 0
Geen producten in je winkelmand