Picknicktafel uit inlands eikenhout

Een massieve picknicktafel gemaakt met lokaal eikenhout uit het Meerdaalwoud.

Op vraag van Regionaal Landschap Dijleland vzw bouwden we deze massieve picknicktafel. Te bezoeken in Terlanen vlak naast de oude watermolen. Zeker de moeite om eens een kijkje te gaan nemen!

Voor dergelijke projecten gebruiken we enkel hout afkomstig van ons “gevallen hout project”. Als bomen omvallen door bijvoorbeeld een storm of moeten wijken om bepaalde redenen, worden deze te vaak verkapt als brandhout of niet benut naar hun waarde. Wij proberen lokaal hout lokaal te houden door deze zelf te verzagen en te verwerken in onze eigen projecten, of te koop te stellen in De Materialenbank.

Nieuwe Website Atelier Circuler & Materialenbank Leuven

Wij zijn aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie in Herent, zowel Materialenbank Leuven als het Open Atelier zullen hier samen een plaats krijgen en ook onze websites worden nu één.

Momenteel kan je de Materialenbank enkel bezoeken op afspraak; op donderdag, vrijdag en zaterdag, tussen 12u en 17u. Je kan een afspraak maken door ons te contacteren of een product te kiezen waarna je op de afrekenpagina een ophaalmoment kan selecteren.

Heb je nog vragen? Ga eens kijken onder 'Over Atelier Circuler VZW' in het navigatie menu en contacteer ons indien nodig!

Shopping Cart 0
Geen producten in je winkelmand