10 perspectieven wandeling.

Wat een dankbaar en mooi project!

Op vraag van Abdij van Park maakten we 17 vlaggenmasten en infobordjes in kader van de poëtische wandeling 10 perspectieven. Deze wandeling is nog te bewandelen van september tot december 2022.

Lees er hier meer over.

De vlaggenmasten bestaan uit twee delen: de sokkels en de masten zelf.

Al het gebruikte Meranti hout voor de sokkels is afkomstig van een oude houtzagerij, tussen bergen afvalhout vonden we nog heel wat bruikbare planken. Ze zijn blij dat zo’n waardevol tropisch hout niet verloren is gegaan!

Helaas vonden we geen volledige balken van 6 meter om te recupereren. We testte de optie om kleinere stukken aaneen te zetten maar wegens veiligheidsredenen besloten we om de balken van 6 meter nieuw aan te kopen. Uiteraard worden deze balken achteraf wel gerecupereerd. 😉

De infobordjes werden ook gemaakt met gerecupereerd eikenhout, gelaserd door Warsnoes in het HighTechLab van de Maakleerpek. 

Extra dank aan de groendienst en iedereen die geholpen heeft om dit project op korte tijd klaar te spelen!

Hieronder enkele foto’s van het proces!
Nieuwe Website Atelier Circuler & Materialenbank Leuven

Wij zijn aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie in Herent, zowel Materialenbank Leuven als het Open Atelier zullen hier samen een plaats krijgen en ook onze websites worden nu één.

Momenteel kan je de Materialenbank enkel bezoeken op afspraak; op donderdag, vrijdag en zaterdag, tussen 12u en 17u. Je kan een afspraak maken door ons te contacteren of een product te kiezen waarna je op de afrekenpagina een ophaalmoment kan selecteren.

Heb je nog vragen? Ga eens kijken onder 'Over Atelier Circuler VZW' in het navigatie menu en contacteer ons indien nodig!

Shopping Cart 0
Geen producten in je winkelmand