Moestuinbakken

Moestuinbakken uit gerecupereerd steigerhout voor Blindenzorg Licht en Liefde vzw! Een mooi projectje met een mooi doel!

Een tuin voor alle zintuigen.

In Veltem krijgt OIK’Aether, de ‘hoeve van de helderheid’, vorm. Rond het gloednieuwe inloopcentrum van Licht en Liefde wordt een tuin aangelegd waar geur, smaak, tast en gehoor centraal staan.

Neem zeker eens een kijkje op hun website/facebook voor meer informatie over hun werking:

https://www.blindenzorglichtenliefde.be/

https://www.facebook.com/lichtenliefde

Tot slot krijgen deze moestuinbakken een behandeling met WoodBliss voor een langere levensduur. Dit is  een natuurlijk en biologisch product dat werkt tegen schimmels, houtrot en insecten. Het verlaagt de zuurtegraad van het hout, waardoor insecten niet meer worden aangetrokken, en heeft daarnaast zeer weinig tot geen impact op de natuurlijke omgeving.

Nieuwe Website Atelier Circuler & Materialenbank Leuven

Wij zijn aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie in Herent, zowel Materialenbank Leuven als het Open Atelier zullen hier samen een plaats krijgen en ook onze websites worden nu één.

Momenteel kan je de Materialenbank enkel bezoeken op afspraak; op donderdag, vrijdag en zaterdag, tussen 12u en 17u. Je kan een afspraak maken door ons te contacteren of een product te kiezen waarna je op de afrekenpagina een ophaalmoment kan selecteren.

Heb je nog vragen? Ga eens kijken onder 'Over Atelier Circuler VZW' in het navigatie menu en contacteer ons indien nodig!

Shopping Cart 0
Geen producten in je winkelmand