De studio werking van BURn vzw, op de zolder van vleugel F, had nood aan een upgrade.

BURn contacteerde Atelier Circuler voor de inkleding van een professionele geluidsstudio. Atelier Circuler ging aan de slag met zo veel mogelijk recuperatie materiaal. Op de brandwerende stof en de bevestigingsmaterialen na is alles gemaakt met gerecupereerde materialen!

 Het resultaat zie je hieronder.

Het proces

We zijn begonnen met het plaatsen van een structuur tegen de muren en een kader in het plafond om daar de rotswol tussen te plaatsen. Vervolgens hebben we alles bekleed met een brandvertragende doek en nadien afgewerkt met eiken latjes voor een strak uitzicht

Voor

Na

Alle gebruikte rotswolisolatie is gerecupereerd, met enorme dank aan de mannen van Econ3 voor hun inspanningen en ons te contacteren!

Nieuwe Website Atelier Circuler & Materialenbank Leuven

Wij zijn aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie in Herent, zowel Materialenbank Leuven als het Open Atelier zullen hier samen een plaats krijgen en ook onze websites worden nu één.

Momenteel kan je de Materialenbank enkel bezoeken op afspraak; op donderdag, vrijdag en zaterdag, tussen 12u en 17u. Je kan een afspraak maken door ons te contacteren of een product te kiezen waarna je op de afrekenpagina een ophaalmoment kan selecteren.

Heb je nog vragen? Ga eens kijken onder 'Over Atelier Circuler VZW' in het navigatie menu en contacteer ons indien nodig!

Shopping Cart 0
Geen producten in je winkelmand