Veiligheidsworkshop

Heb je geen of weinig ervaring met machines maar wil je toch beginnen met het uitwerken van eigen projecten?

Maak dan kennis met onze veiligheidsworkshops!

Deze instapcursussen zijn gebaseerd alle machines die ter beschikking in onze opengestelde werkplaats. Tijdens de workshops overlopen we alle “grotere” houtbewerkingsmachines en krijg je een uitgebreide uitleg over hoe je hier veilig mee moet omgaan en wat de mogelijkheden zijn van elke machine.

Aangezien ons houtatelier een stuk uitgebreider is dan ons metaalatelier, is deze workshop vooral gericht op de houtbewerkingsmachines. Onze metaalbewerkingsmachines komen tijdens deze workshop ook even aan bod maar moest je echt willen leren lassen dan bieden we ook een volledige 3-in-1 lascursus aan.

De veiligheidsworkshop is verplicht voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met de machines maar toch van Het Open Atelier gebruiken willen maken.

Deze workshop kost € 45,00 en is een goede start om kennis te maken met (semi) professionele houtbewerking. Ze gaan standaard door op woensdag en zaterdag telkens om 10u00 in de voormiddag. Moesten deze vaste dagen niet lukken voor u, gelieve contact met ons op te nemen dan zoeken we samen naar een oplossing.

Een plaatsje reserveren voor het volgen van de veiligheidsworkshop kan hier:

1 Comment

  1. Beste Geven jullie binnenkort toevallig een workshop houtbewerking of metaalbewerking? Ik zoek een goed cadeau voor mijn lief en dit zou ideaal zijn. Alvast bedankt Mvg Alexander

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welkom op de nieuwe website van Atelier Circuler VZW!

We zijn net verhuisd naar onze nieuwe locatie in Herent, zowel het Open Atelier als de Materialenbank vinden nu plaats op éénzelfde locatie!

De Materialenbank is open op: donderdag, vrijdag en zaterdag tussen 12u00 en 17u00. 

Ook het Open Atelier is eindelijk terug geopend en werkt nu met online reservaties!

Voor meer informatie over het atelier; bekijk de "hoe het werkt"- pagina onder Open Atelier.

Shopping Cart 0
Geen producten in je winkelmand