Veiligheidsworkshop

Heb je geen of weinig ervaring met machines maar wil je toch beginnen met het uitwerken van eigen projecten?

Maak dan kennis met onze veiligheidsworkshops!

Deze instapcursus is gebaseerd op alle machines die ter beschikking in onze opengestelde werkplaats. Tijdens de workshops overlopen we alle “grotere” houtbewerkingsmachines en krijg je een uitgebreide uitleg over hoe je hier veilig mee moet omgaan en wat de mogelijkheden zijn van elke machine.

Aangezien ons houtatelier een stuk uitgebreider is dan ons metaalatelier, is deze workshop vooral gericht op de houtbewerkingsmachines. Wil je leren lassen, boek dan een initiatiecursus lassen van de halfautomaat!

De veiligheidsworkshop is verplicht voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met de machines maar toch van Het Open Atelier gebruiken willen maken.

Deze workshop kost € 55,00 en is een goede start om kennis te maken met (semi) professionele houtbewerking. Ze gaan standaard door op woensdagvoormiddag om 10u00. Moest dit moment niet lukken voor, gelieve ons een mail te sturen, dan proberen we met u een workshop in te plannen op bijvoorbeeld een zaterdag.

Een plaatsje reserveren voor het volgen van de veiligheidsworkshop kan hier:

1 Comment

  1. Beste Geven jullie binnenkort toevallig een workshop houtbewerking of metaalbewerking? Ik zoek een goed cadeau voor mijn lief en dit zou ideaal zijn. Alvast bedankt Mvg Alexander

Leave A Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Shopping Cart 0
Geen producten in je winkelmand