Veiligheidsworkshop

Heb je geen of weinig ervaring met machines maar wil je toch beginnen met het uitwerken van eigen projecten?

Maak dan kennis met onze veiligheidsworkshops!

Deze instapcursussen zijn gebaseerd alle machines die ter beschikking in onze opengestelde werkplaats. Tijdens de workshops overlopen we alle “grotere” houtbewerkingsmachines en krijg je een uitgebreide uitleg over hoe je hier veilig mee moet omgaan en wat de mogelijkheden zijn van elke machine.

Aangezien ons houtatelier een stuk uitgebreider is dan ons metaalatelier, is deze workshop vooral gericht op de houtbewerkingsmachines. Onze metaalbewerkingsmachines komen uiteraard ook aan bod maar moest je echt willen leren lassen, bieden we ook een 3-in-1 lascursus aan.

De veiligheidsworkshop is verplicht voor mensen die geen of weinig ervaring hebben met deze machines maar toch van onze opengestelde werkplaats gebruiken willen maken.

Deze workshop kost € 75,00 en is inclusief atelier-lidmaatschap voor 1 jaar (25 euro) en één gratis werkbeurt (15 euro) die je achteraf kan opnemen.

Ze gaan standaard door op woensdagvoormiddagen om 10u00, reserveren hiervoor is nodig.

Uiteraard begrijpen we dat woensdagvoormiddagen niet voor iedereen even goed uitkomt. Moest je daarom graag de workshop willen volgen op een andere dag, gelieve dit aan te geven bij het reserveren dan proberen we samen een ander geschikt moment te vinden.

Een plaatsje reserveren voor het volgen van de veiligheidsworkshop doe je hier:

1 Comment

  1. Beste Geven jullie binnenkort toevallig een workshop houtbewerking of metaalbewerking? Ik zoek een goed cadeau voor mijn lief en dit zou ideaal zijn. Alvast bedankt Mvg Alexander

Comments are closed.

Nieuwe Website Atelier Circuler & Materialenbank Leuven

Wij zijn aan het verhuizen naar onze nieuwe locatie in Herent, zowel Materialenbank Leuven als het Open Atelier zullen hier samen een plaats krijgen en ook onze websites worden nu één.

Momenteel kan je de Materialenbank enkel bezoeken op afspraak; op donderdag, vrijdag en zaterdag, tussen 12u en 17u. Je kan een afspraak maken door ons te contacteren of een product te kiezen waarna je op de afrekenpagina een ophaalmoment kan selecteren.

Heb je nog vragen? Ga eens kijken onder 'Over Atelier Circuler VZW' in het navigatie menu en contacteer ons indien nodig!

Shopping Cart 0
Geen producten in je winkelmand