Projecten

Atelier Circuler voert verschillende projecten uit.

Voor al onze projecten gebruiken we bijna uitsluitend recuperatie- en/of ecologisch verantwoorde bouwmaterialen!

<- Hier zie je hoe we een eiken boomstam verzagen voor de opbouw van een schuilhut in het Meerdaalwoud.

Met onze instroom van gerecupereerde materialen voeren wij projecten uit op maat.
Het team van Atelier Circuler heeft ervaring in en buiten het atelier. Wij bouwen alles in hout en/of metaal: meubilair voor binnen en buiten, kleine bouwprojecten, ornamenten, restauraties en veel meer.

Wij ontwerpen meubelen met grondstoffen en materialen die vaak een unieke geschiedenis hebben. Heb je zelf een idee en wil het uitgewerkt zien? Contacteer ons!

ook al onze bouw- en interieurprojecten voeren wij uit met zoveel mogelijk gerecupereerde materialen.

Ontwerpen op maat

Alvorens een project proberen wij u een duidelijk ontwerp te bezorgen voor het gewenste resultaat.

Breng uw oude meubelen terug tot leven!

Hier ziet u een antieke Indische tuinbank gerestaureerd tot zijn nieuwstaat. Het gebruikte meranti-hout hebben we verkregen bij de afbraak van een pergola aan een rusthuis in Leuven.

Atelier Circuler maakt Leuvense stads-items. Producten met een unieke achtergrond en een ecologisch verantwoorde voetafdruk. 

Op vraag van stad Leuven ontwierpen we zo de Leuvense snijplanken. Gemaakt met gerecupereerd rubberhout, afkomstig van een voormalige wijnkast uit De Hoorn in Leuven.

Moestuinbakken

Moestuinbakken uit gerecupereerd steigerhout voor Blindenzorg Licht en Liefde vzw! Een mooi projectje met een mooi doel! Een tuin voor alle zintuigen. In Veltem krijgt

Lees meer »

Boomstambanken

Ken je onze boomstambanken al? Voor elke bank gebruiken we uitsluitend lokaal hout afkomstig van ons “gevallen hout-project”. Dit gaat over bomen die door een

Lees meer »