Spring naar de inhoud

Open atelier

Maak kennis met de opengestelde werkplaats van Atelier Circuler!

Dit is een volledig uitgerust atelier waar hobbyisten, doe-het-zelvers, organisaties en semi-professionelen terecht kunnen om hun ideeën vorm te geven in hout, metaal en elektronica met of zonder begeleiding.

Workshops

Wij bieden verschillende workshops aan voor kleine en grote ervaringen met hout, metaal en elektronica.

Open Atelier

Workshops

Open Atelier

BELANGRIJKE MEDEDELING:

Wij maken de brug!

Het atelier is gesloten op 26 en 27 mei wegens feestdag.

Onze opengestelde werkplaats ligt vlakbij het station van Leuven, Diestsepoort 15. Het Open Atelier bestaat uit een zeer uitgebreid houtbewerkingsatelier, een kleiner las-atelier en een elektronica-afdeling waar ook een 3D-printer ter beschikking staat.

Om veiligheidsredenen, is het volgen van een veiligheidsworkshop of een bewijs van bekwaamheid voorleggen verplicht alvorens men aan de slag in het Open Atelier!

Openingsuren Open Atelier:

  • Woensdag : 12u00 tot 18u00
  • Donderdag : 12u00 tot 18u00
  • Vrijdag : 12u00 tot 18u00

LET OP: het atelier is gesloten op: 4 / 5 / 6 en 13 / 14 / 15 april.

OP VOORHAND RESERVEREN IS VERPLICHT!

Op regelmatige basis bieden wij workshops aan, voornamelijk initiatieworkshops rond basiskennis in houtbewerking, metaalbewerking en elektronica.


Scholen en organisaties

Teambuilding of workshops voor groepen, zoals scholen en bedrijven en organisaties zijn mogelijk op aanvraag. Contacteer ons voor meer informatie.

Onze locatie


STELPLAATS LEUVEN

Het Open Atelier is gelegen in STELPLAATS, dit is een tijdelijk project in de oude stelplaatsen van De Lijn waarbij ruimte wordt geboden aan jonge initiatieven om zich te ontplooien zonder financiële druk. In dit oude gebouw werden vroeger herstellingen gedaan aan de bussen.

Sinds maart 2018 heeft het gebouw een enorme transformatie ondergaan en is het omgetoverd tot deze unieke ontmoetingsplaats! Bekijk op hun website zeker de andere fantastische organisaties en initiatieven van Stelplaats.

Leuvense stadsplank

Leuvense stadsplanken Deze snijplanken zijn gemaakt uit gerecupereerd rubberhout van ons Urban Mining-project, afkomstig van een voormalige wijnkast uit De Hoorn in Leuven. De Hoorn is een iconisch

Lees meer »

Multiplek – Formaat vzw

Meubelen MULTIPLEK, Formaat vzw. Over heel Vlaanderen konden jeugdhuizen verschillende duurzame buitenmeubelen winnen. Voor zo’n 40 jeugdhuizen hebben we meubelen gemaakt uit gebruikt steigerhout. Dit

Lees meer »

Bedrijf | Atelier

Adres: Diestsepoort 15, 3000 Leuven

BTW: BE 0676.833.336

KBC BE19 7360 5829 1812

E-mail: info@ateliercirculer.be

Telefoon +32 473 43 22 64

Adres: Kolonel Begaultlaan 79, 3012 Wilsele

E-mail: info@materialenbankleuven.be

Telefoon: +32 488 66 58 64

Atelier Circuler vzw 2021