Open atelier

Atelier Circuler biedt een opengestelde werkplaats aan waar hobbyisten, doe-het-zelvers, organisaties en semi-professionelen terecht kunnen om hun ideeën vorm te geven in hout, metaal en elektronica met of zonder begeleiding.

Workshops

Wij bieden verschillende workshops aan voor kleine en grote ervaringen met hout, metaal en elektronica.

Open Atelier

Workshops

Open Atelier

LET OP!

Het open atelier is gesloten op 21, 22 en 23 juli.
The atelier is closed on 21, 22 and 23 July.

~ 21/06/2021

Na een lange sluiting vanwege de coronasituatie, is het Atelier terug open met gewijzigde openingsuren! Bekijk ze hieronder.

After a long closure due to the corona situation, the Atelier is open again with changed opening hours! Check them out below.

Onze opengestelde werkplaats ligt vlakbij het station van Leuven, Diestsepoort 15. Het Open Atelier bestaat uit een zeer uitgebreid houtbewerkingsatelier, een kleiner las-atelier en een elektronica-afdeling waar ook een 3D-printer ter beschikking staat.

Om veiligheidsredenen, is het volgen van een veiligheidsworkshop of een bewijs van bekwaamheid voorleggen verplicht alvorens men aan de slag in het Open Atelier!

 

Openingsuren Open Atelier:

  • Woensdag : 12u00 tot 20u00
  • Donderdag : 12u00 tot 18u00
  • Vrijdag : 12u00 tot 18u00
 
OP VOORHAND RESERVEREN IS VERPLICHT!

Workshops

Op regelmatige basis bieden wij workshops aan, voornamelijk initiatieworkshops rond basiskennis in houtbewerking, metaalbewerking en elektronica.


Scholen en bedrijven

Teambuilding, workshops voor groepen, zoals scholen en bedrijven, zijn mogelijk op aanvraag. Contacteer ons voor meer informatie.

Onze locatie


STELPLAATS LEUVEN

Het Open Atelier is gelegen in STELPLAATS, dit is een tijdelijk project in de oude stelplaatsen van De Lijn waarbij ruimte wordt geboden aan jonge initiatieven om zich te ontplooien zonder financiële druk. In dit oude gebouw werden vroeger herstellingen gedaan aan de bussen.

Sinds maart 2018 heeft het gebouw een enorme transformatie ondergaan en is het omgetoverd tot deze unieke ontmoetingsplaats!